Crash upon login

Varney

Well-known member
Joined
Apr 3, 2020
Messages
174
Likes
516
Points
93
Been running SA:MP fine since coming back to Crea and randomly tried logging on last night and keep crashing during the loading screen, re-installed a fresh GTA SA and tried again and the same is happening? Any ideas? I've tried logging onto other servers too.
 

Era

mors veniens
Joined
Apr 1, 2020
Messages
233
Likes
469
Points
63
Did you crash on other servers too? If yes:

Do you have mods?
 

Varney

Well-known member
Joined
Apr 3, 2020
Messages
174
Likes
516
Points
93
yes crashed trying to open other servers, I had mods - deleted gta sa and did a fresh install and still happining
 

Kostas

Well-known member
Joined
Apr 12, 2020
Messages
132
Likes
261
Points
63
Try deleting audio files. Theres multiple people that had the same issue and it fixed it. Theres a thread on the guides section for it
 

Varney

Well-known member
Joined
Apr 3, 2020
Messages
174
Likes
516
Points
93
Ran samp as admin and also deleted audio files, still gets about halfway loading bar and then crashes?
 

Jack

top shagger
SA:MP Moderator
VIP+
SA:MP Tester
Joined
Apr 8, 2020
Messages
121
Likes
690
Points
93
Download a new gta_sa.exe and downgrade your game. If this doesn’t work rename your .exe and then go into registry editor in windows and change the .exe there to what you changed it too
 

Johan

Well-known member
Joined
Apr 17, 2020
Messages
85
Likes
977
Points
83
Have you tried deleting the gta settings file in your documents? It somehow gets corrupted sometimes, and deleting it should fix this.
 

Jack

top shagger
SA:MP Moderator
VIP+
SA:MP Tester
Joined
Apr 8, 2020
Messages
121
Likes
690
Points
93
you can find it in ur pc documents - gta san andreas userfiles
 
Top